Comencem un nou curs escolar a la classe Verda.

 

Els infants de la classe verda comencen una nova etapa, una nova oportunitat per construir, per aprendre, per créixer… Moments de noves sensacions, nous reptes i nous aprenentatges. Tant famílies, com infants i educadores iniciem un petit viatge que ben segur, estarà ple de boniques vivències per compartir tots junts.

Durant aquests dies d´adaptació hem començat a crear vincles afectius, hem viscut cares d´emoció, mirades que ens ho diuen tot, plors… A poc a poc i cadascú al seu ritme va agafant més seguretat, confiança i fins i tot hem gaudit de petits moments de trobada tot el grup, per menjar bastonets de pa, beure aigua… També hem viscut moments de complicitat entre infants que comencen a interaccionar entre ells regalant-nos instants plens d´alegria i dolçor.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.