Una nova etapa a la classe Rosa!

Setembre, mes de nous reptes, de noves experiències, de tornar a la rutina, de retrobaments, de somriures, de plors, d’abraçades, de mirades, d’amics, de companys/es, però sobretot de joc, molt de joc.

Iniciem nou curs a la classe Rosa, per alguns dels infants ha estat el primer contacte amb l’escola bressol, però d’altres ja es coneixien de la classe Blava en la qual, el curs passat, ja van compartir molts moments. Sigui com sigui començar de nou costa i per això el procés d’adaptació és tan necessari. Aquests dies els infants tenen oportunitat de poder conèixer o retrobar-se amb les persones que seran els seus referents. Els nens i nenes nous de mica en mica van agafant confiança i els plors passen a convertir-se en petits moments d’intercanvis emocionals com poden ser una mirada o un somriure. Els infants que ja saben en què consisteix també necessiten el seu espai per tornar-se a ressituar. Han estat dies de retrobaments, d’explicar-se com han anat les vacances, també de plors, d’abraçades, de somriures però el que no falta mai durant aquests dies són les emocions.

L’Arlet, l’Alex, el Pau, l’Omar, l’Aina, la Claudia, l’Eric, el Joel, l’Abigail, l’Andrea, l’Adriana, la Nora, la Maria, la Triana, el Roger, la Nawal, i l’Amélie són tots els infants que ens acompanyaran durant tot aquest curs a la classe Rosa.

A continuació, es mostra un recull d’imatges dels primers dies.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.