Benvinguts i benvingudes a la classe grisa!

Arriba el setembre i comença l’escola. S’obre un món d’experiències i de grans emocions. Per alguns infants és el primer cop que assisteixen a l’escola, la qual cosa fa s’hagin d’adaptar de mica en mica a un nou espai. En aquest establiran relacions noves amb els seus companys/es i amb els adults. Per a altres infants és un moment en el qual es produeix un retrobament, ja que es recorden del curs passat, dels seus companys/es i dels adults que els han acompanyat durant aquest temps. Durant aquests dies hem observat moments molt bonics d’abraçades, petons i somriures de felicitat que han ajudat als infants nous a confiar i agafar seguretat.

Desitgem que aquest curs sigui molt especial, ple d’alegria i il·lusions!

Benvinguts classe grisa!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.