Benvinguts/es a la Classe Blanca!!

Ja hem començat un nou curs a la Classe Blanca. Hi ha infants que venen a l’escola per segona vegada; que ja coneixen l’espai, els seus companys i les educadores del curs passat. I d’altres que viuen per primera vegada aquesta experiència.

Els infants han conegut espais nous, companys/es i educadores amb qui compartiran el seu dia a dia a l’escola. Han pogut escollir entre quedar-se a l’aula més tranquils o sortir al pati. A poc a poc van superant aquest procés de separació, i es mostren cada dia una mica més segurs i tranquils.

Durant el procés d’adaptació els infants viuen la separació del nucli familiar. Quan és la primera vegada això costa més, ja que s’han d’adaptar a un nou espai i a noves persones que per ells/es són totalment desconeguts/es. Estan passant una separació física i afectiva de la seva família i això els angoixa molt.

Hem de donar temps aquest procés tan important per la vida dels infants i acompanyar-los perquè ho visquin de la millor forma possible.

Confiem en ells/es i sabem que segur que aviat arribarà el dia que es mostrin segurs i molt contents a l’escola.