Descobrim la classe xaloc i a nous infants

Després d’un mes de vacances, el Gegant del Pi torna a ser-hi ple de vida. Infants nous arriben a la classe Xaloc que comencen a compartir noves vivències amb nosaltres. Cada nen i cada nena viu aquest moment de forma diferent donat que per a molt d’ells són les seves primeres experiències fora de l’entorn familiar.

Al llarg de les seves estances expressen les seves emocions/sentiments i ja podem intuir petits trets de la seva personalitat. Cada dia ens trobem somriures tímids, mirades plenes de curiositat, i òbviament moments de melancolia quan pensen en les seves famílies. Des de l’escola els acollim i acompanyem aquestes emocions per tal d’afrontar aquestes estones de tristor.

D’altra banda, ens trobem amb la resta d’infants. Ells ja es coneixen, per ells han estat dies de retrobament i de coneixença del nou espai. Les separacions de vegades costen, però de seguida retornen a la seva rutina i els sentim confiats i segurs.

Comencem curs i nova etapa, i estem segures que ens esperen nous moments de somriures, aprenentatges, experiències i d’alguna llagrimeta donat que totes les emocions són benvingudes a la nostra escola.