El pas dels dies a la classe Groga

 

Portem poc més d’un mes des de que els infants van començar el període d’adaptació, i podem  dir que, per la classe Groga, no ha estat un procés gens fácil.

Els nens i nenes d’aquesta aula són els més petits de l’escola, juntament amb els infants de la classe Taronja, i som conscients que per ells/es venir a l’escola bressol els hi ha suposat segurament, la primera separació amb la seva família i amb el seu entorn més proper.

Tot i esser tan petits/es, molts d’ells/es han estat  conscients d’aquesta separació i han necessitat del pas de les setmanes per anar familiaritzant-se i agafar confiança amb les educadores que els acompanyaran al llarg del curs i amb el  nou entorn que  a poc a poc, estan descobrint.

Han estat uns dies que ens han servit a tots/es per anar coneixent-nos i anar creant els primers vincles i ara, comencem a notar com els vostres infants estan molt més tranquils i confiats; Durant el seu dia a dia observem que són capaços d’acomiadar-se sense plorar, es donen rialles i mirades de complicitat, s’està creant un vincle de confiança i estimació…  i tot això ha fet que es doni un clima molt més tranquil a l’aula que ajuda als vostres fills/es a moure’s i descobrir l’espai amb  total llibertat i seguretat.

Amb aquestes imatges volem mostrar-vos alguns d’aquests moments tan macos que s’han donat al llarg d’aquests dies.