El nostre racó de la Tardor. Classe Blanca

Amb l’arribada de la tardor, a la Classe Blanca hem posat un racó amb pinyes, troncs,imatges de fulles i cargols, mocadors i davantals. Elements representatius d’aquesta estació i de la festa popular de la Castanyera .

Els infants  tenen al seu abast els diferents materials i els poden manipular lliurement.

Durant aquests dies els nens/es han conegut el personatge de la Castanyera, el seu conte i la seva dansa. Els hi ha agradat molt ballar i cantar la seva cançó. Els infants que volien participar  s’han posat els mocadors i davantals per ballar.

El titella de la Castanyera ens acompanya a l’aula durant aquests dies  i els infants es posen molt contents quan li donem protagonisme.

Aquesta festa sol agradar molt als infants, participen i durant bastant de temps volen ballar la cançó.