La classe Rosa prepara l’hort

Ara que ja han passat uns quants dies d’ençà que vàrem començar i, ja que l’ambient és molt més tranquil i relaxat podem començar a fer petites propostes. Una d’elles és començar a preparar l’hort per la plantada d’hivern. Sortim amb els companys/es de la classe Xaloc i remenem bé tota la terra per tal que estigui ben airejada i llesta per acollir les noves llavors que rebrà d’aquí poc. No tots els infants mostren el mateix interès per les mateixes propostes i en aquest cas varen haver-hi infants que van preferir continuar amb el seu joc al pati o fins i tot tenir un paper més d’observadors.

L’Hort és un dels projectes que tenim a l’escola i ens serveix per poder apropar als infants a la natura, que comencin a observar el cicle de la vida, poder formar part d’aquest i sobretot que respectin tot el procés. Vàrem oferir qui volia participar de l’activitat i els que van voler van entrar dins de l’hort amb pales, rasclets i galledes i van començar remena que remenaràs tota la terra.

Aprofitem aquesta notícia per donar la benvinguda al nou company de la classe Rosa, l’Albert, benvingut Albert i família!