La Classe Rosa inicia les sessions de psicomotricitat

La classe Rosa és un grup d’infants amb personalitats molt diverses, però gairebé tots/es coincideixen en una cosa, tenen una gran energia i per aquesta raó ens trobem en un moment que necessitem donar resposta a aquesta necessitat de moviment i de descàrrega energètica que tenen.

Constantment posen al límit les seves capacitats i descobreixen fins a quin punt poden arribar. A l’aula disposem d’una gran estructura on poden satisfer una part d’aquestes necessitats, però la sessió de psicomotricitat ens permet provocar diferents situacions alhora. Durant aquesta estona els nens i nenes poden córrer i posar a prova el seu cos. A més a més, es disposa d’espais per a aquells infants que necessitin relaxar-se i tornar a un estadi de calma i tranquil·litat com és el cas per exemple d’un petit racó de contes. La cantonada de les construccions també és molt utilitzada on poden potenciar la seva psicomotricitat fina entre d’altres.

Durant aquesta estona es donen molts moments tant individuals com col·lectius, intenten resoldre petits conflictes entre ells i sobretot podem observar com es busquen entre ells per compartir les seves vivències junts.