Experimentem amb fulles. Classe verda

 

A l’aula verda intentem crear un ambient materialment tranquil·litzador que permet que els nens i nenes rebin nous estímuls pel seu desenvolupament.

Diàriament observem la necessitat que tenen d’explorar, la curiositat i les ganes de manipular tot el material… I tot pensant en les seves demandes i aprofitant tots els elements naturals que tenim de la tardor a l’aula, un dia vam fer una nova proposta; omplir tot el terra de fulles. Lliurement els infants que van voler, es van apropar, d’altres es van estimar més observar primer i després anar a manipular, però a poc a poc tots plegats van gaudir molt. Alguns infants agafaven les fulles i les estripaven, d’altres les llençaven enlaire i alguns les ficaven o treien dels cistells.

Podem dir que experimentar amb fulles va ser tot un èxit!!