La classe grisa va a l’hort!

Durant aquests primers dies, la classe grisa i altres grups de grans han fet una gran descoberta al pati, l’hort de l’escola! En les seves visites han observat algunes de les verdures i hortalisses que produeix la terra, i que segurament les han identificat perquè les han vist a casa o al mercat quan van a comprar.

Aquesta descoberta els ha permès tenir un contacte directe. Ha estat una experiència molt divertida perquè hem pogut observar com els era de gratificant poder entrar per passar pel caminet, al mateix temps que podien agafar petits tomàquets, pebrots verds i algunes albergínies.

Pels infants ha estat un joc en el qual s’afanyaven per omplir el cistell, observant que hi naixien boniques floretes que havíem de respectar, al llarg de les nombroses passejades.

Un cop feta aquesta primera collita vam passar a preparar l’hort per fer una bona plantada de cara a l’hivern. Vam anar a jugar amb les pales, rasclets i cubells, amb l’objectiu d’airejar la terra i passar una bona estona.