El nostre pot dels aniversaris. Classe Blanca

Com a novetat, aquest curs hem canviat la forma de celebrar els aniversaris en el cicle de grans, pensant una forma més simbòlica i propera per als infants.

Pensem que aquesta manera és més senzilla pel moment evolutiu en el qual es troben i a més a més, ajuda que aquells que no els hi agrada pintar-se la cara o ser el centre d’atenció ho puguin viure d’una manera més tranquil·la.

Tenim un pot de vidre ple de ràfia i llums. Al voltant d’ell posarem les fotografies dels nens que van complint anys. Durant aquest dia enganxarem la foto d’aquell infant, li cantarem la cançó i deixarem la llum tota l’estona encesa.

D’aquesta manera tots els infants seran protagonistes durant un dia perquè acabarem enganxant totes les fotografies al llarg del curs, encara que els aniversaris es facin en dies festius o vacances.