La classe Xaloc celebra la castanyada.

Durant el mes d’octubre els infants de la classe Xaloc han portat elements característics de la tardor com ara fulles, pinyes, carabasses, etc. Així hem pogut crear el nostre racó de la tardor a l’aula. A més, en aquest racó hi havia un cistell amb mocadors i davantals per disfressar-se de castanyers i castanyeres, fet que donava peu a cantar i ballar la típica cançó de la castanyera. També a la classe hem tingut un titella de la Sra. Castanyera que ens ha ajudat a explicar el conte i a cantar cançons típiques de la tardor.

El passat dia 31, la Sra. Castanyera va venir a l’escola a fer-nos una visita, ens va explicar el seu conte i vam ballar i cantar la cançó de la castanyera tots plegats. Després ens va regalar moniatos per tastar a la classe i un titella de cargol.

A continuació, us deixem un recull de fotografies d’aquests dies.