Ens visita la Sra.Castanyera a la Classe verda.

L’escola bressol és plena de petits moments que parteixen de l’espontaneïtat i la iniciativa de cada infant.

Podem observar com amb la visita de la Sra.Castanyera a l’ aula, alguns infants es sorprenen, d’altres l’observen molt atentament i alguns són capaços fins i tot d’interactuar amb ella. La Sra. Castanyera porta un cistell amb un detallet per l’aula: “un titella de cargol“, que posem al nostre racó de la tardor. I abans de marxar ens convida a cantar i ballar la seva dansa que ja tenim tan apresa i que diu així:

Quan ve el temps de collir castanyes

la Castanyera, la Castanyera

ven castanyes de la muntanya

a la plaça de la ciutat

la camisa li va petita

la faldilla li fa campana

les sabates li fan cloc-cloc

al ballar sempre gira així