El lavabo, un espai més a la classe Llimona.

L’espai del lavabo s’ha convertit en un dels preferits per tots els nens i nenes de la classe Llimona. És un espai que no sempre està obert però mentre treballem hàbits, els nens i nenes els agrada estar el més a prop possible de l’adult. Fa temps, van descobrir la pica del lavabo, on cada dia es renten la cara i les mans després del canvi de bolquer, abans i després de dinar, … Respectem el moviment lliure dels infants, per això quan ells mateixos es posicionen davant de la pica, comencem a fer el nostre ritme d’accions, sempre acompanyats d’una verbalització. Són ells mateixos els que entenen que s’han d’enfilar a la pica per poder accedir a l’aixeta.

Això, s’ha convertit en una rutina més del nostre dia a dia a l’escola, que a part de formar part dels hàbits d’higiene que treballem diàriament, és un moment en el qual els infants gaudeixen moltíssim i comparteixen tots plegats. Es miren al mirall i es busquen entre ells. Mirades còmplices i instants especials.

Aquí us deixem una mostra d’aquest moment tan divertit pels vostres fills/-es!