El titella de la Castanyera: classe Groga

El dia 31 d’octubre, el Gegant del Pi va celebrar el dia de la Castanyada.

Al matí, la Senyora Castanyera va rebre  a tots els infants de l’escola al vestíbul i més tard, el cicle de grans i algunes aules de mitjans van tenir l’oportunitat de gaudir una estona amb ella, cantant, ballant i escoltant el conte que tant els hi agrada.

La classe Groga no va participar activament d’aquesta festa popular, ja que els infants d’aquesta aula són molt petits i considerem que es troben en un altre moment evolutiu i no estan preparats per gaudir d’aquest dia, de la mateixa manera que altres infants més grans.

És per això, que a la nostra classe hem viscut la castanyada d’una manera diferent; Durant les darreres setmanes,  hem escoltat algunes cançons relacionades amb la tardor i la castanyada i hem conegut a un titella molt especial que ha cridat l’atenció de tots els nens i nenes de l’aula.