La Castanyera a la classe Blava

Per fi ha arribat el dia que tots esperàvem i és que a la classe Blava ens agrada molt la Castanyera i la seva cançó. Avui podrem cantar i ballar-la amb ella.

La senyora Castanyera ha rebut a tots els infants de l’escola al vestíbul i ha anat saludant a tots els infants que se li han acostat.

Mentrestant a l’aula, alguns de nosaltres caracteritzats d’aquest personatge hem assajat la cançó amb molt entusiasme. Un cop ha arribat a l’aula, alguns han tingut una mica de vergonya i se la miraven un pèl lluny, d’altres de seguida s’hi han apropat. La Castanyera ens ha explicat algunes anècdotes i nosaltres hem pogut ballar juntament amb ella. Ens esperava una gran sorpresa, la Castanyera ens ha portat un regal per l’aula! És un cargol titella que ens ha agradat moltíssim.

La senyora Castanyera tenia pressa per marxar, ja que havia d’anar a posar les castanyes al foc, i ens hem acomiadat d’ella fent-li petonets.

Per nosaltres és molt important seguir gaudint de les tradicions populars i pels infants la figura especial de la senyora Castanyera enriqueix els seus coneixements sobre l’entorn més proper.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.