Descobrim un nou espai de l’aula: El lavabo de la classe Groga.

Els infants de la classe Groga han fet molts canvis des que va començar l’escola fins ara; Sobretot pel que fa al moviment i a l’adquisició de noves postures i habilitats motrius.

El fet que molts nens i nenes de l’aula ja són capaços de desplaçar-se, sigui reptant o gatejant, fa que es moguin per tot l’espai i descobreixin tot el que els envolta.

Fa setmanes que ens vam adonar que molts nens i nenes de la classe mostraven un especial interès per entrar a la zona del canviador i explorar un espai nou i desconegut per ells/-es. Sempre que l’Ana estava a dins o es trobaven la porta oberta, no dubtaven ni un segon en entrar per descobrir què hi havia en aquell espai on no sempre poden accedir.

Cal dir que la pica del lavabo és la part que més ha cridat la seva atenció; Els hi agrada posar-se dempeus, mirar-se al mirall i mirar a través d’aquest, tocar l’aixeta, ficar els seus ditets en els forats del desguàs, …. però el que més i més crida la seva atenció és l’aigua quan surt per l’aixeta!

A continuació, us deixem un petit recull d’imatges on podreu veure alguns moments d’aquesta nova descoberta!