La Classe Blanca i els cargols

 

A la Classe Blanca els infants mostren molta curiositat per uns petits animalons amb banyes! I després de la Setmana de la Ciència segueixen mostrant interès!

Els hi agrada molt cantar la cançó i caragolar trossets de llana rectangular per crear una espiral, per tant un bonic cargol! Aquesta proposta és un gran repte per a tots, ja que poder coordinar els moviments de mans adequats per aconseguir-ho els fa que ho vagin provant una vegada i un altra. Alguns dels petits comencen aconseguir-ho, com és el cas de la Lucía o la Elsa i aquells que tenen molt de desig i necessiten practicar-ho més ens demanen ajuda, o van provant diferents maneres de cargolar. També van provant de fer fileres, podent observar els diferents colors, textures i mides dels bonics rectangles elaborats per l’àvia de la Iria.

A l’aula també hem tingut durant un temps el cargol vermell i verd que ens va portar la Sra. Maria Castanyera, amb el que han jugat a ficar les mans a dintre del seu cos, acaronar-lo, li han cantat la cançó del “Cargol treu banya”, li han fet petonets, entre altres jocs macos i divertits. Com podreu veure que ho fa el Saúl.

També els agrada molt la cançó que tenim penjada a la paret de l’entrada, on poden anar cantant mentre que van repassant la imatge sensorial mentre la canten i a l’hora van practicant la grafomotricitat i la coordinació óculo-manual.

Tant és el seu interès que hem decidit que aquest curs la mascota de la Classe Blanca sigui un cargol! Fa uns dies va arribar una bonica caixa amb un gran cargol anomenat “Closca” i ens va regalar el seu fill, en “Banyes”, per tal que sigui la nostra mascota. A continuació podeu veure les carones dels vostres petits en rebre el nou benvingut.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.