Experimentació amb cítrics (Classe Lila)

 

A cada estació de l’any podem gaudir de certs fruits, i a la tardor especialment, podem fer-ho dels cítrics, com la taronja, la llimona i la mandarina. Per aquesta raó aprofitem per experimentar amb ells i oferim una proposta als infants, per tal que siguin ells mateixos, qui promoguts pel seu interès, s’engresquin.

Com podeu observar molts d’ells han fet suc de taronja i de llimona, l’han tastat i han descobert l’àcid de la llimona que els ha fet esgarrifar-se. D’altres han preferit tastar el suc de taronja i els hi ha agradat tant que han tornat a fer suc per beure’n més. Alguns tan sols han decidit manipular amb els estris o amb les mans, encara que no els hi ha despertat interès tastar-ho, han gaudit de l’activitat segons els seus interessos.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.