El Nadal a la classe Groga

Durant el mes de desembre l’escola es prepara per rebre el Nadal; Guarnim el vestíbul i les aules i fem propostes diferents que d’alguna manera, apropen als infants a aquesta festivitat que sempre desperta tanta il·lusió i emoció en aquestes edats.

A la nostra aula hem decorat muntant un petit racó amb elements característics del Nadal com ara; boles, garlandes, llums, materials elaborats amb feltre … on els infants s’apropen per conèixer i manipular tot el que hi ha.

Per altra banda, també hem conegut el Tió de Nadal i com que ha arribat per quedar-se a la nostra aula durant aquesta setmana, li hem fet un lloc en aquest racó tan màgic de la nostra classe.

A continuació, podeu veure algunes imatges d’aquests dies tan especials que estem vivim! I aprofitem aquesta última entrada de l’any per desitjar-vos molt bones festes i un feliç any nou!

Ens tornem a veure al Gener!