Primera experimentació amb pintura a la classe Rosa

Aquesta setmana hem aprofitat tot l’ambient nadalenc que hi ha per tot arreu per oferir una proposta nova pels infants; experimentació amb pintura. Posem un paper blanc a tota la paret, també a una taula i molta pintura dels colors d’aquestes dates (vermell, verd, daurat, platejat), també garlandes fetes trossets per si les volen enganxar al paper. Els estris són pinzells i esponges, però molt dels infants prefereixen utilitzar les mans i sentir la textura, la temperatura i totes les sensacions que pot produir la pintura, a la seva pell. Sembla que aquesta proposta va ser tot un èxit i de ben segur que tornem a repetir.

Des de la classe Rosa us volem desitjar unes molt bones festes!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.