Llum màgica a la classe Rosa

Tornem de les vacances de Nadal amb les energies ben recarregades, així que no ens ho pensem molt per començar un altre cop a fer propostes. En aquest cas va ser anar a la sala de la llum i foscor per jugar amb una llum màgica; la llum de neó.

Preparem la sala amb materials relacionats amb aquesta llum. L’escenari era impactant… Llums de neó enceses, paper d’embalar blanc, retoladors, anelles, papers de seda penjats i trossos per terra, tot brilla a la foscor de la sala i sembla un paisatge màgic.

Decidim dividir el grup per poder gaudir millor de l’espai i de l’experiència, però abans d’entrar a la nostra sala màgica i hi ha una consigna… Ens hem de posar una samarreta blanca i dibuixar uns sols a les mans amb uns retoladors màgics.

Quan entren a la sala està tot a les fosques i brillen les llums de neó, i tot el material que hi ha a l’abast d’ells. Els infants s’adonen que les samarretes blanques brillen moltíssim i que els seus dibuixos a les mans també. I la màgia continua quan comencen a pintar sobre el paper blanc i els seus dibuixos sembla que cobrin vida.

Us deixem les imatges de l’efecte que crea aquesta llum i dels moments màgics que han viscut els infants de la classe rosa durant aquesta proposta.