Les audicions musicals a la classe Llimona.

Una de les activitats de música que hem realitzat a la classe són les  audicions. Amb aquestes, podem apropar als infants a algunes obres musicals de compositors, en aquest cas, “Qui té raó”, de Dmitri Kabalevsky. Utilitzem un suport visual com és l’ús dels titelles. Durant l’activitat, aquestes expressen amb els seus moviments un diàleg entre elles, creant un ambient d’atenció i escolta, de sensibilitat i resposta afectiva.

Observareu a les imatges, que no tothom s’apropa als titelles, però en certs moments podem veure com els crida l’atenció els moviments que l’educadora fa servir per moure el suport visual.

Un cop acabada l’activitat deixem al seu abast els titelles per tal que la representin ells. A mesura que avanci el curs, seran ells qui demanin repetir, actitud que ja manifesten ara, apropant-nos els titelles perquè cantem alguna cançó.