Noves propostes a psicomotricitat al primer pis amb la classe Blanca!

Després de Nadal hem tornat amb les piles carregades i hem reprès els moments de psicomotricitat al primer pis.

Els nens i nenes han pogut tenir contacte amb les propostes que hi havia, com les estructures fixes per fer grans salts, els cèrcols, les pilotes gegants, els matalassos, etc. I propostes noves, com ara; les caixes de cartó on alguns jugaven a ficar-se i refugiar-se, altres es miraven uns als altres i s’imitaven, altres es movien des de dintre un cèrcol i reien  quan imitaven que  anàvem conduint, altres es ficaven a dintre amb les nines…

Per altra banda també hi vam posar el plafó sensorial de terra on la majoria passava per sobre d’un costat en un altre sense parar de caminar o bé de genolls, també hi havia qui es posava al costat i ho tocava amb les mans. Aquest plafó té vàries textures de formes geotèrmiques i de relleus que aporten noves sensacions, i la majoria es va interessar i volien sentir que els aportava a través d’alguna de les exploracions esmenades.

Un altre material que no és nou però que sempre aporta molt de joc són les nines. Uns les agafaven i les cuidaven i protegien, d’altres les llençaven i amuntegaven, altres les feien dormir, d’altres jugaven a fer jocs de falda…

Us deixem un recull de fotos amb aquestes experiències psicomotrius:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.