La classe grisa i els retoladors!

Ja fa uns dies que a la classe grisa hem volgut experimentar amb un nou material: els retoladors.

De seguida que han observat que cobríem les taules amb paper per a fer l’activitat han mostrat un gran interès, ja que observem que és un grup que gaudeix força de les activitats plàstiques que proposem.

Durant l’activitat hem pogut observar el plaer que els produeix el dibuix de forma lliure, sent el gargot la primera expressió gràfica. També hem pogut observar el plaer d’experimentar amb els colors i moviments. En ells descobrim el puntejat i traçats que en un principi no corresponen a formes intencionades. També descobrim com cada infant s’expressa podent ser el dibuix reflex de la seva personalitat i de les seves emocions.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.