La classe verda experimenta amb paper higiènic

Una altra experimentació viscuda pels infants de l’aula verda ha estat amb paper higiènic. Un material nou que va permetre experimentar i donar a conèixer als infants noves textures i diferents possibilitats de joc. Vam fer la proposta posant rotlles penjats i de seguida vam observar el desig de tocar i de fer de molts dels nens i nenes de la classe. Alguns es van apropar de pressa per estirar, trencar, llençar…, d’altres miraven atents als companys i companyes, etc. Va ser una estona de manipulació lliure on vam poder observar com es concentraven, la destresa en fer trossets… Aquestes possibilitats amb aquest nou material com va ser el paper higiènic va donar peu a treballar tant la psicomotricitat fina com la coordinació óculo-manual.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.