Experimentem amb paper de diari! Classe Grisa

 

Els infants de la Classe Grisa van fer una experimentació amb paper de diari. Un objecte conegut i quotidià per nosaltres però ple de possibilitats per experimentar i manipular amb els infants.

L’aula estava preparada amb els fulls dels diaris presentats a terra. Primer de tot vam observar que feien els infants en veure la proposta sense intervenir l’educadora.

A poc a poc els infants es van anar acostant al paper i van veure les diferents possibilitats que els oferien. Es van posar a estripar els fulls, a estirar-se sobre d’ells, fer-los volar, amagar-se darrere d’ells, etc.

Per acabar, van oferir l’aeronfix per tenir un record recollit d’aquesta activitat i els nens/es l’anaven enganxant de diferents formes: boletes i trossos petits i d’altres grans. Alguns tenien la curiositat de veure que passava si estiraven del paper de diari ja enganxat l’aeronfix.