Una nova proposta de joc amb rotlles de paper (Classe Lila)

A la classe lila hem preparat una nova proposta de joc amb rotlles de paper de vàter. Els hem penjat d’una corda i hem posat l’inici de cada rotlle a l’abast dels infants per tal que poguessin estirar i desenrotllar el paper si ho desitjaven.

Com podeu observar a les diferents imatges, és evident que el seu interès per fer-ho es va despertar, resultant així una activitat d’allò més divertida!

Els infants van començar a estirar les cintes de paper convertint l’aula en una piscina blanca, com si fos neu. Es tiraven per sobre dels papers i s’arrossegaven, els llençaven amunt per fer-los volar, s’amagaven ficant-se el paper per sobre o bé amagaven als companys, així com a l’educadora.

Finalment, es va acabar donant el joc del “Tat” que tant els hi agrada durant aquesta etapa i que tantes rialles ens regala.