Estones a l’aire lliure de la classe Blava

Les estones al pati estan plenes de diferents jocs, relacions i vivències.

A les següents fotografies podeu observar com comparteixen objectes, s’ajuden, proven nous reptes motors, es concentren en la seva activitat o fins i tot es relacionen amb infants més grans que s’acosten a la barana que ens separa.

El fred de l’hivern no ha d’aturar els infants passar estones a l’aire lliure, ja que ens abriguem bé, i gaudir de propostes diferents de les quals  trobem a l’aula.

És un indret on els infants poden actuar lliurement i autònomament, estimulats per les propostes que els ofereix l’entorn. Propostes i distribució dels espais que proporcionen la seguretat necessària per actuar i compartir experiències, sense necessitat de la intervenció constant i directa d’un adult. Un indret viu, alegre, on a tota hora se sent el so del joc de les criatures i de la vida d’aquest espai..