El Carnaval ja ha arribat a la Classe Blanca!!

Durant aquests dies hem preparat el racó de Carnaval amb diferents disfresses i complements, com perruques, barrets, ulleres, collarets, etc.

Els infants tenen al seu abast aquests materials per gaudir d’ells quan vulguin. Es posen i es treuen les disfresses que més els hi agraden. Aquest racó està col·locat al costat del mirall, això agrada molt als nens/es, ja que poden observar com canvia la seva imatge amb els diferents complements que es van posant, i els hi ajuda a identificar-se com a persona. És molt divertit que ells mateixos observin el resultat.

Una altra cosa que els hi agrada molt són les cançons típiques d’aquesta festa, com per exemple, la cançó del Sr. Carnestoltes, un personatge típic de la festa de Carnaval. Quan sona la cançó els infants van a buscar algun complement per ballar disfressats.

També hi ha infants que no els hi agrada disfressar-se ni pintar-se la cara, però els hi crida l’atenció com ho fan els seus companys i els observen.

Per acabar de fer més gresca, aquests dies també hem aprofitat per posar la taula d’experimentació amb confeti i estris de metall.