Proposem un joc a la classe grisa!

A la nostra classe hem fet una nova proposta per jugar amb la llum i la foscor.

Hem utilitzat un llençol que hem penjat a la classe, a manera de cortina, i un focus de llum amb la intenció que descobreixin les ombres del propi cos. En un començament els ha semblat un petit teatre d’ombres on observaven l’adult, com es movia i els saludava, reconeixent l’ombra del mateix adult i d’algunes parts del seu cos. Més tard hem convidat als infants perquè siguin els  protagonistes. Anaven passant per darrere el llençol per descobrir la seva ombra. Al mateix temps els altres infants, des de l’altra banda, anaven reconeixent els seus companys/es, la qual cosa els animava a dir el seu nom o a acostar-se.

Van estar una bona estona engrescats i, en acabar, per anar trobant la calma, vam proposar fer una bonica audició de la Montserrat Cavaller i de la seva filla: “Els gats”.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.