El carnaval a la classe Groga!

Durant les darreres setmanes, l’aula Groga també ha participat del Carnaval, però d’una manera molt diferent de com ho fan en altres aules de la nostra escola, on els nens i nenes són una mica més grans que nosaltres i entenem que els infants que tenim a la classe es troben en un moment evolutiu molt diferent de la resta. Per tot això, no és el moment de treballar la festa com a tal, sinó de poder fer un petit apropament a aquesta festivitat que forma part de la nostra cultura i tradició.

Així doncs, a la nostra classe vam fer un racó visual i sensorial amb confeti, serpentines i globus enganxats a terra i penjants d’una corda; També vam preparar un racó amb diferents ampolles sensorials; Hem tingut molt present al titella Tito que ens ha acompanyat al llarg d’aquestes setmanes i per últim, hem posat a l’abast dels infants un calaix amb diferents complements com perruques i barrets perquè els nens i nenes que estiguessin interessats/-des poguessin agafar-los per jugar i “disfressar-se”.

Han estat uns dies una mica diferents dels que hem gaudit tots plegats!