El ball dels mocadors. Classe Llimona.

 

Les audicions han de provocar una escolta activa que faciliti la comprensió de la música, que estimuli la mateixa musicalitat i faci aflorar la capacitat de relació, d’interpretació, de comparació i de construcció que repercuteixi en tots els àmbits de desenvolupament personal.

L’audició no només és rebre música, sinó que també té una repercussió emocional. Nosaltres com a adults podem expressar a través de les paraules si una obra musical ens ha agradat, si ens ha cansat, si ens ha posat tristos o melancòlics, però els petits expressen amb el moviment del cos, amb sons amb contingut emocional i amb la seva expressió general com han sentit la música. Podríem dir que els grans escoltem la música, tot i que emocionalment també ens afecta, i què els infants la “senten”.

Si a més a més, quan proposem una audició, l’acompanyem amb algun element, ens trobarem amb un conjunt de reaccions espectaculars. Aquestes són les reaccions que els nens i nenes de la classe Llimona ens regalen cada cop que fem “El ball dels mocadors”. Un plaer per a tots els sentits!!

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.