La família a la classe Xaloc.

A la classe, els infants, disposen del racó del conte. A més de tenir llibres, les famílies han anat portant les seves fotografies en un àlbum. Els nens i nenes es mostren molt interessats en ells. No hi ha dia que no destinin estones a fullejar les imatges de les seves persones més estimades.
Entre ells i elles conversen i s’expliquen qui són o que estan fent. Sens dubte, és el gran tresor de l’aula. Sovint, els hi resulta complicat compartir i es mostren recelosos a l’hora de deixar que altres infants el puguin veure, prenent una actitud de possessió.
El primer dia que van portar l’àlbum, van arribar feliços i amb molta il·lusió de mostrar la seva bonica família. Inclús hi ha hagut infants que no volien deixar-lo i demanaven posar-lo a la motxilla per marxar.
L’àlbum familiar ens dóna la possibilitat de fer presents a les seves persones, mascotes i moments especials dintre de l’aula.
Al llarg d’aquests mesos, entre ells han compartit estones de conversa, de somriures i petites disputes que entre tots hem anat reconduint.
Finalment, us volem agrair la vostra col·laboració per la feinada que implica aquest àlbum, però els infants l’estan gaudint molt.