El joc heurístic: Classe Groga

A la classe Groga ens estem fent grans, evolucionem molt ràpid i per això, els nostres interessos i les nostres capacitats van canviant a mesura que avança el curs; És per aquest motiu que les educadores canvien les propostes de joc a l’aula sempre tenint en compte els seus interessos i el moment evolutiu en què es troba el grup. Aquest cop, hem volgut anar una mica més enllà i presentar material del joc heurístic.

Aquest joc es tracta d’una proposta amb material no convencional on els infants poden interactuar entre ells, fan descobertes per si mateixos, comencen a construir el pensament lógico-matemàtic, adquireixen precisió en la realització de la pinça fina i potencien la coordinació óculo-manual.

A partir de l’experimentació i la manipulació d’aquests materials, estem observant com els més petits van adquirint noves habilitats i progressen a passes agegantades.