La classe Lila experimenta amb plastilina.

A la classe Lila hem experimentat amb la plastilina.

Primer vam seure tots a terra per explicar la proposta, els infants estaven molt atents. Vam ensenyar trossets dels diferents colors de plastilina i ells l’anaven olorant, tocant…

Seguidament, els vam mostrar uns motlles i uns estris els quals podien utilitzar tot el que volguessin. A continuació, cada nen i nena va agafar un trosset de plastilina i va experimentar i jugar a la taula amb els seus companys.

Als infants els hi agrada molt aquesta activitat, i s’ha creat un ambient de concentració i de relaxació.

Manipular la plastilina fa que s’estimulin els sentis del tacte i de la vista, igual que també es treballa la motricitat fina adquirint destresa i coordinació en els seus dits, així com també la cooperació entre ells.

S’ho van passar d’allò més bé!