Pasta de sal i plastilina a la Classe Blanca

Els infants de la Classe Blanca han descobert la plastilina i la pasta de sal. Aquestes experimentacions les van fer en grups i dies diferents com hem fet altres vegades, tenint en compte les necessitats de cada infant i l’etapa madurativa de cada grup.

Els dos grups van manipular aquests materials  amb  diferents estris com: pals de fusta, corrons, rodet i  ganivets de plàstic. Van poder observar les característiques de la plastilina, com per exemple, la seva textura, van veure que es podien fer xurros, boles, i es podia aixafar.

Amb la pasta de sal van descobrir també aquestes característiques i a més a més, si volien la podien tastar o olorar i s’anaven trobant petits trossets de sal gruixuda en aquesta textura.

Els infants van gaudir d’aquesta activitat, deixant anar la seva imaginació, des de fer unes pizzes com algú deia, a fer caragols o boletes a simplement experimentar amb el mateix plaer que els hi podria produir aquesta textura.