Abraçades,petons i tot el nostre suport. Classe Verda

Hola famílies! Encara que estiguem en aquesta situació excepcional, a partir d’avui comencem les “vacances de Setmana Santa”. Això vol dir que estareu uns dies sense rebre notícies de l’escola. És per això que amb aquesta entrada al blog ens acomiadem temporalment de tots vosaltres. Desitgem de tot cor que us trobeu bé de salut i us enviem tot el nostre suport i afecte des de la distància, amb el convenciment que aviat ens podrem retrobar.

Sobretot volem donar un missatge molt important a tots els nens i nenes de la classe verda. La Núria, la Sonia i la Meritxell us volem dir que us enyorem moltíssim i que pensem molt en tots vosaltres. Tenim moltes ganes de tornar a abraçar-vos i seguir veient com creixeu dia a dia entre rialles i jocs. Us enviem un petó molt gran i també un missatge del nostre amic de la classe “En Pep”.

Ens veiem molt aviat! Tot anirà bé!