Aviat ens retrobarem Classe Llimona!

Hola famílies!

Com esteu? Tant la Rocío, la Núria, com l’Anna desitgem que estigueu bé i, dins de l’anormalitat en la qual ens ha tocat viure, gaudint dels vostres fills i filles.

Dir-vos que des de la distància pensem molt en vosaltres, ens preocupa i crea incertesa el fet de saber com estareu i com l’estareu portant. Confiem que estigueu bé i, alhora que estigueu traient-li el màxim suc a cada dia que passa. Us volem donar molts ànims i molta força en aquests moments.

Nosaltres trobem molt a faltar al Leo, a la Bella, al Jan, al Martí, a la June, al Gael, a la Clàudia, a l’Eric, al Lorenzo, a l’Adam, a la Carla, a l’Alejandro i al Liam, tenim ganes de tornar a ballar a la “discoteca” dels divendres, de sentir les seves rialles quan fem bombolles o veure les seves cares de sorpresa quan apareix en “Pep”, el nostre titella que ens desperta cada dia… Però sobretot, sobretot, de tornar a fer-nos moltes abraçades d’aquelles en les que acabem, uns sobre els altres, al matalàs.

Tot passarà i ens retrobarem en un tres i no res! Quan tornem de vacances de Setmana Santa ens tornarem a posar en contacte amb vosaltres.

Una abraçada ben gran famílies!

Rocío, Núria i Anna.