Desconnectar per tornar a connectar. Classe Blava

Benvolguda classe Blava, després d’aquests dies confinats només tenim paraules d’agraïment. Enhorabona pares, enhorabona nens i nenes perquè ho esteu fent molt bé. Són moments durs, intensos, però és un moment de desconnectar de l’exterior per reconnectar amb els més íntims. Famílies, gràcies per seguir amb les rutines, gràcies per aprendre a tornar a aprendre, gràcies per recordar i tornar a sentir allò tan viu de quan éreu petits.

Des de la distància la Núria, la Sara i la Sandra volem enviar-vos forces i animar-vos, ja que cada dia queda menys, que els herois per als nens i nenes sou vosaltres. Teniu mil i una activitats, contes, receptes, cançons… molts recursos i ajudes. La nostra intenció només pretén ajudar a fer més amè el confinament.

Recordeu sempre: en els moments més durs la família és un pilar essencial amb qui recolzar-se i amb qui sortir-se’n.

La classe Blava té una singularitat especial, cadascun dels infants és únic i tots aporten energia i fortalesa, esperem que ara ho facin dins de casa.

Us deixem aquesta cançó tan maca per a reconnectar junts en família.

Una forta abraçada i fins aviat.