Estimades famílies de la classe Groga

Portem setmanes sense veure’ns i primer de tot, les educadores de l’aula us volíem expressar els nostres millors desitjos davant d’aquesta situació tan difícil que ens està tocant vivint a tots/-es.

La Marta, la Celia i jo, desitgem que tant vosaltres com els vostres fills/-es, us trobeu bé de salut i us volem fer arribar, encara que sigui des de la distància, una forta abraçada i molts ànims en aquests moments.

Trobem molt a faltar el dia a dia l’escola i sobretot, a cadascun/-a dels vostres petits; la Mara, l’Aylin, l’Aimar, la Daniela, l’Alba, l’Aya, el Lau i la Lucía, que cada dia ens regalen moments màgics i inoblidables i, que de ben segur tornarem a recuperar!

 

Han estat molts mesos compartint amb tots/-es un munt d’experiències i aprenentatges que ens han fet créixer com a persones i estimar-los moltíssim!

Per altra banda, ara ens tocaria començar les vacances de Setmana Santa, i encara que ens trobem en aquesta situació excepcional, hem d’intentar treure la part positiva i gaudir dels moments en família! I després d’aquests dies, ens tornarem a posar en contacte amb tots vosaltres.

Us enviem molta força i una forta abraçada per totes les famílies i molts petonets pels vostres fills i filles!!!

Marta, Celia i Ana