Hola des de casa a totes les famílies de la classe Blanca!

Hola famílies de la classe blanca!

Som la Sandra, la Jèssica, la Sole, la Silvia, la Sònia Casero i l’Alba.

Aquesta vegada ens posem en contacte per dir-vos què ens recordem molt de vosaltres i de cada un dels petits què ens han acompanyat cada dia des de l’inici de curs.

A causa de la situació excepcional què estem vivim volem dir-vos què pensem en vosaltres; Com estareu? Com portareu el confinament?, Com estaran els infants tants dies a casa?, Com anirà la tornada a l’escola?, Parlaran més?, Estaran més grans?, Quines necessitats mostraran els primers dies?…

 

Suposem que cada situació és individual i cada família té una situació concreta i personal. Us enviem molta força en aquests moments i estem segures que ho esteu fent tan bé com sabeu, sou unes mares i uns pares molt macos i preocupats per la canalla i així ens ho deixeu veure cada dia! També pensem en les persones de contacte, com tietes, tiets o cangurs i sobretot en les àvies i els avis que venen a l’aula. Sempre venen amb un somriure i una mirada tendra i infinita a buscar als seus petits.

Per a tots us enviem una forta abraçada! Desitgem què estigueu bé i què pugueu gestionar aquest espai de temps de la millor manera possible.

Per la nostra part us volem dir què us tenim molt d’afecte i esperem que totes i tots estigueu bé! Mentrestant penseu que no esteu soles ni sols. Estem amb vosaltres! Les coses que us passen solen ser les mateixes que a la resta, també nosaltres tenim filles, fills, coneguts confinats, malaltons, curats, sans, de tot! Però ESTEM BÉ!!!

A vosaltres petits dir-vos que el Banyes (la mascota de la classe) està molt bé descansant a la seva closca i cuidant de la nostra classe. La classe què ens espera per tornar a jugar, aprendre i créixer plegats.

Us enviem una abraçada molt gran i un petonarro!

Passat setmana santa, tindreu notícies nostres.

Fins aviat Nil, Xavi, Raouda, Emma, Elsa, Òscar, Pol, Íria, Jon, Àxel, Èdgar, Lucía, Ivanna, Carla, Saúl i Dídac.