Resistirem!!!

Benvolgudes famílies,

Aquesta situació tan excepcional que estem vivint ens posa a prova dia a dia. Imaginem que cadascú de vosaltres i cada nen i nena estarà vivint aquesta situació de forma diferent, però com a societat, és sents dubte un trasbals que ens fa estar alerta constantment, desitjant que les persones properes i a les quals estimem no estiguin en una situació de risc.

Hi ha una reflexió que sempre està present a les reunions amb les mestres, relacionada a  com acompanyem als infants en el seu dia a dia; “els infants estaran bé, quan nosaltres estiguem bé, els ajudarem a estar més tranquils, quan nosaltres ens mostrem més tranquil·les”.  Que difícil en aquests moments, oi?? Ara que se’ns acumulen mil coses al cap, preocupacions, feina, atenció als infants, atendre la casa…..!!!! Tenir un moment de solitud per extreure la ràbia ens pot anar bé.

Per tots aquests motius, des de l’escola us volem enviar molts ànims i abraçades, i esperem que ens puguem veure al més aviat possible.

També voldriem aprofitar aquesta entrada, per agrair especialment a totes les famílies de l’escola que treballen com a personal sanitari o vinculades a llocs de feina que tenen a veure amb serveis d’urgències, així com d’altres feines que són imprescindibles per tal que la gran majoria de les persones ens puguem quedar a casa, per tots ells i elles; mil gràcies pel que esteu fent!!! Mil gràcies pels vostres esforços!!!!

Les notícies de l’actualitat ens aniran guiant, poca cosa més us podem dir de la tornada a les aules. Seguiu amb atenció el que vagi marcant la Generalitat de Catalunya relacionat amb la reobertura dels centres i des de l’escola, arribat el cas, us informarem.

Moltes gràcies  per totes les mostres d’afecte que hem rebut durant aquests dies, cuideu-vos molt.

Una abraçada,

Yolanda i Tamara