Units en la distància, classe Taronja!

Estimades famílies de la classe Taronja, com ja sabeu estem vivint una situació excepcional que ens obliga a fer una mena de parèntesi a les nostres vides i que ens impedeix seguir amb les nostres rutines habituals. Tant la Marta, la Vero com jo, trobem molt a faltar el nostre dia a dia amb vosaltres i amb els vostres petits, als quals ja considerem una mica part de les nostres vides, ja que en aquests pocs mesos que portem de curs hem compartit un munt de vivències, hem gaudit de moments tendres i feliços, els hem acompanyat en els seus canvis i progressos i hem creat uns forts vincles. Per aquest motiu estem desitjant tornar i continuar aquest camí tots junts, però ara toca parar, cuidar-nos i cuidar dels nostres.

En condicions normals estaríem a punt de començar les vacances de Setmana Santa, i encara que les circumstàncies que estem vivint són complicades, intentem treure la part positiva de tot això i gaudir del temps en família i de les petites coses quotidianes. Us volem transmetre que encara que no ens veiem, us tenim molt presents i estem segures que ben aviat ens podrem retrobar i seguir amb el curs amb moltes ganes!

Mentrestant us enviem molts ànims i molts petons per la Maia, la Martina, el Teo, la Vega, la Laia, l’Eloi, l’Aina i l’Albert. Per a vosaltres una abraçada amb tot el nostre afecte.

Després de Setmana Santa tornarem a posar-nos en contacte.

Fins ben aviat!

Lorena, Marta i Vero.