L’Audició de les bombolles

Bon dia famílies!

Durant aquests dies us estem intentant apropant una mica algunes de les propostes que fem a l’escola, com contes, cançons, etc. Doncs avui us volem ensenyar una de les audicions que fem a l’escola i que als infants els hi agrada molt, nosaltres li diem l’audició de les bombolles o la de la capsa de música, però realment és un fragment de la sonata per a violí en mi menor de Mozart, si teniu ocasió us convido que l’escolteu sencera amb els vostres fills i filles, ja que és una autèntica meravella.

Aquesta audició normalment la fem a les fosques, amb una petita llum que il·lumina únicament la capsa de música. En aquest cas s’ha canviat la caixa per un carrusel adaptant-nos al que tenim per casa. El que ens agrada d’aquesta audició, a part de la melodia que és un autèntic regal, és que el canvi de música és molt clar, el que ajuda als infants a poder saber en quin moment surten les bombolles i més endavant poder fer-ho ells/es.

Esperem que la pugueu gaudir des de les vostres cases i us enviem una abraçada molt forta a tots i totes!