El petit conillet blanc

El dia 6 d’abril vam participar  fent un directe per l’instagram de CulturaACasaSJD explicant el conte del “Petit conillet Blanc”. Aquest és un conte portuguès adaptat per Jose Ballesterios i les il·lustracions són d’Oscar Villan.

El protagonista és un conillet blanc que ens endinsa en una sèrie d’aventures que viu per tornar a recuperar casa seva.

En la història es tracten temes tan importants per als nens com són l’amistat, la perseverança, l’egoisme i la valentia. La valentia no només per enfrontar-se a qualsevol situació, sinó també per demanar ajuda.

Aquest conte també ens fa entendre que les aparences a vegades  enganyen, i en aquest cas la formiga (l’animal més petit de tots), és la que  finalment ajuda  al conillet. També podem treballar els sentiments d’amistat, l’acció d’ajudar als altres i l’empatia.

Esperem que us agradi i el podeu gaudir tots plegats!!!

https://drive.google.com/open?id=15nBtWhwoRyS6vkdhQKiWAnaXog2MzW_Z