Fem pasta de farina i sal!!!!

Hola famílies, a continuació us proposem una proposta que podeu fer amb els vostres infants a casa. Tan sols necessitareu materials que tots i totes disposeu a casa normalment.

La idea és donar una alternativa a la plastilina. L’edat recomanada per jugar amb aquest material pot anar entre els dos i tres anys. És important que els nens i nenes hagin deixat darrere l’etapa oral (explorar i conèixer a través de la boca) a una altra més manipulativa.
La plastilina no tan sols diverteix sinó que estimula la seva creativitat, la seva capacitat de concentració, facilita els processos de lectoescriptura i els permet fixar-se metes a curt i llarg termini.

La pasta de farina i sal ens dóna la possibilitat de gaudir dels beneficis de la plastilina però amb la tranquil·litat que sí s’ho fiquen a la boca, no ho fan amb un material no recomanable.

A l’escola, l’utilitzem amb la finalitat de donar a conèixer als infants un altre recurs i experiència manipulativa i quan ens trobem amb grups d’infants que alguns estan preparats i d’altres no per la plastilina.

Esperem que ho practiqueu a casa i gaudiu d’una estona familiar, ja que tot i que és un joc de nens… a qui no li agrada tornar a ser nen per una estoneta?

Ens veiem aviat i us enviem abraçades MILLLLLLLLL!!!!!!!!!!!

https://drive.google.com/open?id=1go8xJzH_71wlWM8gR0hFKDDm4ThQI2zG