Allà on viuen els monstres

Bona tarda famílies,

Avui us volem explicar un conte molt bonic que normalment expliquem al grup dels més grans de l’escola. El conte és un llibre il·lustrat que es diu “allà on viuen els monstres”. El va escriure i il·lustrar Maurice Sendak i va ser publicat per primera vegada l’any 1963, però en el 2000 l’editorial kalandraka el va traduir i editar en català, es va fer tan famós que fins i tot hi ha una pel·lícula molt bonica i emotiva basada en aquesta història. Les il·lustracions són una obra d’art, però això si, vigileu perquè surten monstres.

Recomanem que primer visualitzeu vosaltres el conte per tal que valoreu si és adequat pel vostre fill/a, ja que el fet que surtin monstres a alguns infants els pot espantar. Intenteu que  sempre sigui un moment compartit entre adults i infants per tal de poder acompanyar la comprensió de totes les emocions i sentiments que conté el relat i així treballar l’empatia envers les possibles raons dels personatges.

Aquest àlbum il·lustrat és un clàssic i no només agrada als més petits sinó que també conquista els cors dels adults, ja que ens permet viatjar a altres mons durant una estona i així poder evadir-nos i tornar a ser nens i nenes i fins i tot poder ser una mica trapelles.

Esperem que us agradi i us enviem una forta abraçada.

Bon cap de setmana!!