L’audició: “Qui té raó?”

Hola famílies, 

A continuació, us volem apropar una de les propostes que fem a l’escola, la qual combina música i titelles. És una audició que els agrada molt als infants i de la qual gaudeixen.

L’audició Qui té raó?, és la peça musical de piano op.88 no. 2 que pertany al compositor rus Dimitri Kavalevsky. Representa a dos personatges amb opinions diferents que a través de la conversa s’han de posar d’acord. És una audició que, tot i que, no compte amb un diàleg verbal, a través dels sons aguts i greus de la melodia que es reflecteixen ben diferenciats i el diàleg gestual dels protagonistes, l’entenem perfectament. 

És una proposta que dóna un ampli ventall de possibilitats a fer, es pot realitzar amb titelles de dit, de pal, de mà, etc. També ho poden realitzar els nens/es juntament amb altres nens/es o, fins i tot, els adults amb els petits.

Esperem que us agradi i que la gaudiu!!

https://drive.google.com/file/d/1tbtU8tYJLjRDTXZYsoF7aHG0qGASXDif/view?usp=drivesdk